Hurtigvalg kurs:
 
   
Mer kunnskap, gir mer glede!
hjem kurs rådgiving kontakt oss
     
BÅTFØRERPRØVEN
ØKONOMI
    Kursplan
    Vilkår
    Påmelding
ØVRIGE KURS
 

Påmelding
Ved påmelding via vår nettside er påmeldingen bindende fra det tidspunkt du bekrefter påmeldingen etter å ha registrert deg på vår nettside. Påmeldingen til kurs hos Norsk Kurs Og Rådgivning AS er bindende fra det øyeblikket du melder deg på.
Kursene har begrenset antall plasser og vi tar forbehold om at det er ledig plass, samt at kurset får tilstrekkelig antall deltakere til å startes opp. Vi tar forbehold om endringer i kursbeskrivelsen, kursplanen, kurslokale og oppstartsdato. Videre tar vi forbehold for forhold som er uforutsette (f. eks. værforhold, streik etc.). Ved å krysse av i boksen "Jeg godtar vilkårene og avmeldingsreglene" i påmeldingsskjemaet på vår nettside forutsettes det at disse vilkårene er lest og akseptert av deltakeren. Påmeldingen er bindende fra det øyeblikket du melder deg på hos Norsk Kurs Og Rådgivning AS.
For å registrere en påmelding hos oss må du ha fylt 18 år. Om du er yngre enn 18 år må foresatte foreta påmeldingen for deg.

Avmelding
Dersom du etter påmeldingen skulle bli forhindret fra å delta, må du snarest sende oss skriftlig avmelding, enten på e-post til post@nkor.no eller pr post til: Norsk Kurs Og Rådgivning AS, Dyrøyveien 25, 6057 Ellingsøy.Ved avmelding inntil 14 dager før kursstart settes et avmeldingsgebyr på 10 % av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 14 dager før kursstart settes et avmeldingsgebyr på 50 % av kursavgiften. Ved avmelding etter at kurset har startet, eller ved og ikke møte til påmeldt kurs, eller ved å avbryte kurset underveis betales full kursavgift. Ved dokumentert sykdom eller andre prekære hendelser som var umulig å forutse betales ingen avmeldingsgebyr, og kursavgiften refunderes i sin helhet.
Kursavgift som er innbetalt for kurs som ikke kommer i gang refunderes i sin helhet.

Betaling
Faktura og kursbekreftelse vil bli sendt til din e-postadresse hvis denne er oppgitt. Alternativt tilsendt pr post. Ved sending pr post tilkommer et gebyr på kr 30,-.  Kursavgiften må være betalt før kursstart.

Bedriftskurs
Bedriftens navn og logo kan benyttes av Norsk Kurs Og Rådgivning AS i markedsføring/som referanse.

ALL KOPIERING OG BRUK AV VÅRE KURS ER FORBUDT. 

Norsk Kurs Og Rådgivning AS
Telefon: +47 971 79000
Telefax: +47 70 12 23 64
Hovedkontor:
Dyrøyveien 25
N-6057 Ellingsøy
Avd. Oslo
Postboks 193 Skøyen
0212 Oslo
E-post: post@nkor.no
Internett: www.nkor.no
Copyright © NKOR